Fejlmeddelelse

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2394 af /var/www/cubavenner.dk/public_html/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode() [function.implode]: Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (linje 394 af /var/www/cubavenner.dk/public_html/includes/common.inc).

Indkøbskurv

Loading cart

DE FEM CUBANERE fortæller om deres liv sammen med USAs arbejerklasse

DE FEM CUBANERE fortæller om deres liv sammen med USAs arbejerklasse

125.00 DKK

Dansk-Cubansk Forening præsenterer ny bog: KØB DEN!!

DE FEM CUBANERE
fortæller om deres liv sammen med USA's arbejderklasse

Bogen handler om fem cubanere, der har spillet en nøglerolle i Cubas ulige forsvarskamp mod USA's hemmelige tjenester og eksilcubanske terrorgrupper fra starten af 1990'erne.

De Fem endte i fængsel i USA mellem 1998 og 2014.

Beretningen om disse fem cubaneres møde med andre fængslede i USA er en beretning om ofrene for et brutalt retssystem.

Det er en beretning om menneskelig værdighed, der møder et system, som er skabt til at knække mennesker og forsvare en dybt uretfærdig samfundsorden. Og det er ikke alene disse fem cubanere, der repræsenterer værdigheden og imødegår brutalitet og nedrighed. Det gør også mange af de fanger, som de møder i fængslerne. Disse fanger kan være skyldige eller uskyldige i en lovovertrædelse; men de har ikke af den grund mistet ethvert moralsk kompas eller deres klassemæssige orientering.

Det er underklassen, de sorte og 'latinoerne', som De Fem møder i USAs fængsler. Det er en øjenåbner at møde dem i denne bog.

Og hvis man holder med Cuba mod USA, med David mod Goliath, med retfærdigheden over for magten, så er det med en vis skadefryd vi kan se, hvordan USA får Cuba galt i halsen i sit forsøg på at opsluge det.

I dag er De Fem hjemme i Cuba, deres samtaler med Cubas ungdom, giver et sjælden kig ind i hjerterne og tankerne hos den generation, som kommer til at afgøre Cubas fremtid.

 ***

ISBN: 978-87-90137-06-9

127 sider illustreret med DE FEM's egne fotos

125 kr.


Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /var/www/cubavenner.dk/public_html/sites/default/modules/contrib/rules/ui/ui.plugins.inc on line 20