Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2394 af /var/www/cubavenner.dk/public_html/includes/menu.inc).

Indkøbskurv

Loading cart

José Martí - liv og værk

José Martí - liv og værk

100.00 DKK

Af Jørn R. Hansen

Dette er den første bog på dansk om José Martí.

Enhver, der har været i Cuba, kender hans navn. For eksempel bærer Havanas international lufthavn navnet José Martí, og enhver besøgende har sikkert set statuer eller i hvert fald den mange små hvide buster af ham, som findes overalt.

Men hvem var José Martí egentligt?

José Martí var organisator af cubanernes endelige opgør mod Spanien i 1895 - og er i dag Cubas nationalhelt. Han har været en stadig inspirationskilde for Fidel Castro, som så at sige ikke har holdt en tale siden 'Moncada' i 1953 (100-året for José Martís fødsel) uden at nævne eller citere José Martí. 

Men José Martí var meget andet end politisk organisator og frihedshelt. Han var tillige en original digter og en blændende taler og skribent - Hvilket i dag kan værdsættes i de 27 store bind 'Samlede Værker'. Og så levede han ikke mindst som et enestående etisk menneske, det vil sige med en sjælden overnsstemmelse mellem, hvad han sagde, og hvad han gjorde.

Læs bogen og bliv ført ind i det særlige Martí-univers.

 

 


Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /var/www/cubavenner.dk/public_html/sites/default/modules/contrib/rules/ui/ui.plugins.inc on line 0