Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2394 af /var/www/cubavenner.dk/public_html/includes/menu.inc).

Indkøbskurv

Loading cart

Revolutionær musik fra Venezuela ALI PRIMERA

Revolutionær musik fra Venezuela ALI PRIMERA

120.00 DKK

CD-boks med 3 CD'er og 55 titler for blot 120 kr. (20 kr. går til forsendelse - kan købes for 100 kr. i den fysiske butik)

Ali Primera er Venezuelas folkesanger og revolutionære poet. Han er erklæret for national kulturarv af Venezuelas Parlament ... dengang flertallet støttede den Bolivarianske Revolution.

I skæring #17 på den første CD ændres guitarens latinamerikanske rytme, og Ali Primera synger i en valsetakt: "Hun havde blå øjne og spillede på harmonika..."  Det er en smuk hyldest til tyske Tamara Bunke, der i 1960'erne kæmpede side om side med den cubanske frihedshelt Che Guevara i Bolivia - under navnet 'Tania'. 

Disse tre CD'er med tilsammen 55 titler tager os med på en fantastisk musikalsk rejse, hvor teksterne er en perlekæde af solidaritet med folkenes kampe mod USA's krig i Vietnam, et håndslag til Black Power i USA, en glad hilsen til Cuba og en appel til mennesker i Colombia om at stå sammen for at sejre i oliekrigen.

Sangene er fra 1960'erne og frem til 1985, hvor Ali primera døde i en trafikulykke.

Som der står på CD-baksens bagside: Teksterne er med få engelske undtagelser spanske. Men man behøver at kunne spansk for at forstå ord som revolición, fábrica, campesino og gríngo".


Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /var/www/cubavenner.dk/public_html/sites/default/modules/contrib/rules/ui/ui.plugins.inc on line 0