Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2394 af /var/www/cubavenner.dk/public_html/includes/menu.inc).

Støt solidariteten med Cuba - bliv medlem af Dansk-Cubansk Forening!

Som medlem får du Cubabladet med nyt fra Cuba og foreningens aktiviteter tilsendt 4 gange om året. For at deltage i vores rejser skal du også være medlem.

Et års medlemsskab koster 301 kr. for enkeltpersoner og 401 kr. for par. Hvis du er under 25 år, og hvis du er studerende eller pensionist, betaler du kun det halve... 151 kr. hhv. 201 kr.

Du kan blive medlem med et par klik inde i webshoppen HER

Eller kontingent indbetales på giro 7 15 30 15, reg. nr. 1551. Kvitteringen er dit medlemsbevis. Når vi har registreret din indbetaling, sender vi dig en velkomstpakke med bla. vores seneste DVD-udgivelse og den seneste udgave af Cubabladet.

Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /var/www/cubavenner.dk/public_html/sites/default/modules/contrib/rules/ui/ui.plugins.inc on line 0