Fejlmeddelelse

• Notice: Trying to access array offset on value of type null i taxonomy_menu_trails_init() (linje 102 af /var/www/cubavenner.dk/public_html/sites/default/modules/contrib/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2394 af /var/www/cubavenner.dk/public_html/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode() [function.implode]: Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (linje 394 af /var/www/cubavenner.dk/public_html/includes/common.inc).

Støt solidariteten med Cuba - bliv medlem af Dansk-Cubansk Forening!

Som medlem får du Cubabladet med nyt fra Cuba og foreningens aktiviteter tilsendt 4 gange om året. For at deltage i vores rejser skal du også være medlem.

Et års medlemsskab koster 301 kr. for enkeltpersoner og 401 kr. for par. Hvis du er under 25 år, og hvis du er studerende eller pensionist, betaler du kun det halve... 151 kr. hhv. 201 kr.

Kontingent indbetales på giro 7 15 30 15, reg. nr. 1551. Kvitteringen er dit medlemsbevis. Når vi har registreret din indbetaling, sender vi dig en velkomstpakke med bla. den seneste udgave af Cubabladet.

Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /var/www/cubavenner.dk/public_html/sites/default/modules/contrib/rules/ui/ui.plugins.inc on line 20