Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2394 af /var/www/cubavenner.dk/public_html/includes/menu.inc).

Landskontor og butik

Besøg Dansk-Cubansk Forenings landskontor og butik på Høffdingsvej 10, 2500 Valby. Vi bor sammen med Casa Latinoamericana, et netværk af latinamerikanske foreninger.

Vi har åbent hver onsdag mellem kl. 17 og 19.

Dansk-Cubansk Forenings butik tilbyder både klassiske Ché Guevara-t-shirts, dvd'er og bøger om Cuba samt en lang række cubanske produkter som cigarer og smykker.

Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /var/www/cubavenner.dk/public_html/sites/default/modules/contrib/rules/ui/ui.plugins.inc on line 0