Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2394 af /var/www/cubavenner.dk/public_html/includes/menu.inc).

Kalender

22.06.20 - 19:00 Høffdingvej 10, 2500 Valby

Fest - kultur, steg og solidaritet

Fest - kultur, steg og solidaritet

Fiesta Cultural Patria Grande er overskriften på den fest med mad og kultur og solidaritet. Det er fredag den 19. juli

Hvornår

Fredag, juli 19, 2019 - 15:00 til 23:00

Hvor

Høffdingsvej 10, Valby

Gruppen Patria Grande Danmark inviterer til kulturfest med middag, underholdning, åben mikrofon, lotterier, en velforsynet bar og en stærk stemning af venskab og solidaritet.

Det foregår i festsalen og på grill-pladsen på Høffdingsvej 10 fredag den 19. juni fra klokken 15 og planen er at slutte klokken 23.

Det er her det sker!

En lækkeriddag (Asado Campestre) får man for 70 kr. - inkl. entre.

Entre uden middag er blot 20. kr.

Drikkevarer kan købes og lodder, som giver mulighed for at vinde fine præmier.

Det er godt at tilmelde sig til Pedro på telefon 4147 6225 - men tilmelding er ikke nødvendig. Kom som du er og tag venner og familie med.

Patria Grande er en gruppe, som arbejder med solidaritet med den folkelige og progressive kamp mod kolonialisme og imperialisme i Latinamerika. Patria Grande forsvarer retten til selvbestemmelse i landene - særligt i lande der lige nu er akut truet som Venezuela, Cuba, Nicaragua, Bolivia.

Det smukke navn "Patria Grande" er hentet hos Latinamerikas frihedskæmpere for 200 år siden. Simón Bolivar og andre af frontkæmperne i frihedskrigene mod det spanske koloniherredømme havde en drøm om et frit og forenet Latinamerika - Det Store Fædreland eller på spansk Patria Grande. 

Denne vision og drøm lever, og den bliv er der festet for fredag den 19. juli.

Velkommen!

 


Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /var/www/cubavenner.dk/public_html/sites/default/modules/contrib/rules/ui/ui.plugins.inc on line 0