Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2394 af /var/www/cubavenner.dk/public_html/includes/menu.inc).

Kalender

22.06.20 - 19:00 Høffdingvej 10, 2500 Valby

Romaften De luxe

Romaften De luxe

Dansk-Cubansk Forening proudly presents... eller rettere den legendariske "Rom-Thomsen" præsenterer 7 slags rom ved en enestående romsmagning i Casa Latinoamericana. Ska' du være med... det skal du vist!

Hvornår

Onsdag, oktober 3, 2018 - 19:00

Hvor

Casa Latinoamericana, Høffdingsvej 10, Valby

Dansk-Cubansk Forening, har fået en enestående chance for at udbyde en Romaften, med prøvesmagning af 6-7 forskellige rom, hvoraf nogle er oppe i det højere prisleje, eks. har ”Havana Club Tributo” som vi også smager denne aften, en butiksprisspris på 2.665 kr

Aftenen byder på 5 rom fra Cuba, en fra Peru og en fra Venezuela.

Aftenen vil starte med en velkomstdrink, og herefter vil Ingvar Thomsen, på indlevende vis, fortælle og guide os igennem flaskerne, som er valgt til denne aften.

Arrangementet et til fordel for Dansk-Cubansk forening, og såvel foredrag og de fleste flasker, er doneret til det gode formål.

Vi kan som følge af velvilje fra Ingvar Thomsen og ”Pernod-Ricard”, udbyde dette arrangement til en fantastisk lave pris 235 kr (185kr for medlemmer af Dansk-Cubansk Forening).

Det er langt under 'markedspris' for så fin en smagning.

Arrangementet afholdes på Høffdingsvej 10, 2500 Valby.

Det anbefales at tage det offentlige, bus 1A og S-Tog F, kører lige til døren.

For tilmelding, kontakt Helene-Marie i foreningens åbningstid, onsdage 17-19 på telefon 38101550, eller skriv, med angivelse af telefonnummer, på mail post@cubavenner.dk så ringer hun tilbage.

Biletterne sælges efter ”først til mølle”

Du er først tilmeldt arrangementet, når du har talt med Helene-Marie.

>>  LÆS HISTORIEN OM CUBA OG ROMMEN HER

Rom-Thomsen mellem rom i både tønder, flasker og glas....

Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /var/www/cubavenner.dk/public_html/sites/default/modules/contrib/rules/ui/ui.plugins.inc on line 0