Fejlmeddelelse

  • Notice: Trying to access array offset on value of type null i taxonomy_menu_trails_init() (linje 102 af /var/www/cubavenner.dk/public_html/sites/default/modules/contrib/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2394 af /var/www/cubavenner.dk/public_html/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode() [function.implode]: Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (linje 394 af /var/www/cubavenner.dk/public_html/includes/common.inc).

2012: Callejón de Hamel

2012: Callejón de Hamel

Overskuddet af Dansk-Cubansk Forenings solidaritetslotteri gik til det sociale projekt i gaden Callejón de Hamel i Havanna. Derfor indgik malerier af Salvador González, der leder projektet, som gevinster.

I Havanna ligger gaden Callejón de Hamel, Hamels gyde. Næsten alle mure er malet med motiver inspireret af den afrocubanske religion Santería, malet af Salvador González gennem de sidste 20 år.
Callejón de Hamel er i dag er blevet en turistattraktion, og mange Cuba-venner har besøgt gaden og fx oplevet ”søndagsrumbaen”.
Nu er Salvador i gang i et nyt projekt, og det er en park for børn midt i gaden. Parken får navnet ”Excilia Saldaña”, en kendt cubansk forfatter.
Hun døde i 1999, men skrev inden da bla. forordet til en af de sidste udgaver af ”Den lille prins” af Antoine Saint Exupery. Gaden er da også prydet med mange motiver fra den berømte filosofiske børnebog.
Projektet har til formål at at fremme den sociale kreativitet blandt bydelens børn som gennem forskellige aktiviteter som malerkunst, keramik, kunsthåndværk, litteratur, guitarspil, rumba og forskellige slags teater. 
”Udover fremstillingen af værker til omgivelserne, som er for fornøjelsens skyld, anser jeg kulturen som en aktivitet, der frembringer en betydelig menneskelig kapital. Ligeledes bidrager det til udvikling og praktik, der er til effektiv gavn for ungdommen” siger Salvador González om projektet, der bakkes op af de lokale myndigheder.

Hovedgevinsten til en værdi af 16.000 kr. inkluderede 2 flybilletter til Cuba med mulighed for hjælp til evt. besøg under opholdet. Derudover 53 andre gevinster:
Maleri af Salvador González, værdi 1200 kr.
10x7-års Cubarom á 199 kr.
5x2 ægte Cuba-cigarer á 180 kr.
2 små malerier af Salvador González á 175 kr.
5 stk. gavekort á 150 kr. til DCF’s butik
10 dobbelt dvd’er ”The day diplomacy died“ og ”Will the real terrorist please stand up” á 100 kr.
10 bogpakker á 100 kr.
10 stk. sidste nye bogudgave om missilkrisen: 'I atomkrigens slagskygge' á 120 kr.
Gevinster for i alt: 25.290 kr.


Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /var/www/cubavenner.dk/public_html/sites/default/modules/contrib/rules/ui/ui.plugins.inc on line 20