Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2394 af /var/www/cubavenner.dk/public_html/includes/menu.inc).

Nyheder

Torsdag, august 6, 2020 - 11:14
”We are Cuba” giver os et grundigt indblik i stærke, demokratiske processer og traditioner, som dybets set er dem, der...
Søndag, august 2, 2020 - 23:12
Det gode ved filmen er, at den kan nå tusinder... måske millioner af tilskuere, der ikke véd noget om USA's terror...
Onsdag, juli 29, 2020 - 14:30
Eksperter vurderer, at 99 procent af USA's 150.000 corona-døde kunne være reddet. Hvor er deres ret til livet...
Mandag, juli 20, 2020 - 14:19
Cuba har styr på corona, mens USA for nogle dage siden havde 77.538 nye smittede. USA har på én dag registreret 32...
Torsdag, juli 16, 2020 - 16:02
Cuba har her under corona udsendt mellem 2000 og 3000 læger og sygeplejersker til cirka 30 lande. Cubas sundhedsbistand...

Kampen mod corona: Cuba hjælper verden - vi støtter Cuba!

Kampen mod corona: Cuba hjælper verden - vi støtter Cuba!

Dansk-Cubansk Forening tager imod støttebeløb til Cubas kamp mod corona-epidemien. Pengene går til testmaterialer og sikkerhedsudstyr.

Folk i Danmark vil støtte Cubas kamp mod corona-epidemien hjemme i Cuba og ude i verden.

Dansk-Cubansk Forening er blevet kontaktet af flere, som ønsker at støtte Cuba i denne tid med corona-epidemi. De giver udtryk for et ønske om at støtte Cuba både med at klare epidemien hjemme i Cuba, men det er nok især ønsket om konkret at udtrykke glæde og taknemmelighed over Cubas hjælp til mange hårdt ramte lande, der får nogle danskere til at sende støttebeløb.

Når Cuba sender 52 læger og sygeplejersker til Norditalien samt store eller små lægehold til 15-20 andre lande for at hjælpe dem i kampen mod den dødelige virus-epidemi, så vækker det glæde og respekt!

Sådan var det for Johnny B i Thylejren, som med en solid donation har sat dette initiativ i gang: "Kan I hjælpe mig med at få pengene til Cuba", spurgte Johnny B for 4 dage siden.

Og svaret er ja, det både kan og vil Dansk-Cubansk Forening. Og det samme svar har vi givet til den herboende dansk-cubaner America, til Hellen og til andre, der ønsker at støtte med et beløb.

"America fra Cuba er dansk sosu-assistent - en af 'heltene' i Danmark der ønsker, at vi støtter heltene i Cuba.

Og vi gør det hurtigt. Målet er at vi kan sende 61.000 kroner i løbet af en måned.... frem til 1. maj.

Cubas revolution rundede 61 år den 1. januar – derfor det skæve men symbolske måltal på 61.000!

Dansk-Cubansk Forening tager imod beløb på MobilePay 52 908 og på vores bankkonto: Reg.nr. 1551, Kontonr. 7153015.

Skriv "kroner mod corona" og oplys dit navn. Vi vil offentliggøre navnene på alle, som sender et støttebeløb (men uden beløbsangivelse)... medmindre du ber om at være anonym.

Vi vil løbende fortælle om dette støtteprojekt og Cubas indsats mod corona-epidemien her på hjemmesiden og på Facebook, hvor vi opretter en 'Begivenhed': Cuba hjælper verden - vi støtter Cuba.

Hvis du er på Twitter, kan du fortælle, at du har sendt støtte til Cuba på #jegerMediCubaskampmodcoronavirus

Hvordan støtter vi Cuba?

"De 52 cubanske læger og sygeplejersker er ankommet til Norditalien.

Det gør vi i fællesskab med andre organisationer i Europa, som er sammen i den humanitære hjælpeorganisation "MediCuba-Europe". Den blev stiftet for over 20 år siden og beskæftiger sig med at skaffe råvarer til Cubas medicinproduktion... primært råvarer, som Cuba har svært ved at skaffe på det internationale marked på grund af USA's blokade mod Cuba.

MediCuba er i gang med en hasteindsamling af 156.000 euro, som Cubas epidemiologiske center IPK har brug for til testudstyr og sikkerhedsudstyr til IPK's ansatte. Det er dén hasteindsamling vi støtter.

Lad os slutte af med at fastslå, at ethvert beløb – stort eller lille er velkommen, og vi lover at det overføres 100% til støtte for Cuba.

Solidaritet er svaret – også i kampen mod corona-epidemien!

Dansk-Cubansk Forening, hovedbestyrelsen.

Følg støttekampagnen her på hjemmesiden.

Kontakt os med mail til: post@cubavenner.dk


Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /var/www/cubavenner.dk/public_html/sites/default/modules/contrib/rules/ui/ui.plugins.inc on line 0