Nyheder

Mandag, november 13, 2017 - 19:01
Søndag den 3. december er der verdensjulemarked i Casa Latinoamericana i Valby. Stort marked, lækker mad og kæk kultur...
Lørdag, november 11, 2017 - 11:10
Vind to flybilletter til Cuba eller andre fine præmier i årets store Cuba-solidaritets-lotteri. Lodsedler koster 10 kr...
Tirsdag, november 7, 2017 - 17:17
For 26. gang vedtog FN's Generalforsamling en resolution mod USA's blokade af Cuba. Ved onsdagens afstemning...
Torsdag, oktober 12, 2017 - 17:40
Cuba appellerer til USA om ikke at politisere sagen om de helbredsproblemer, som skal have ramt USA's diplomater i...
Fredag, oktober 6, 2017 - 08:57
2 cubanske murmalere har malet i 3 byer i Danmark. Det sidste og største projekt kan ses på gavlen af Casa...

Verdensjulemarked - vi trækker vinder af rejser til Cuba - mindehjørne for Fidel

Verdensjulemarked - vi trækker vinder af rejser til Cuba - mindehjørne for Fidel

Mindehjørne for Fidel. Boder fra Latinamerika og fra bogbutikker og solidaritetsorganisationer. De fedeste t-shirts mod krig og for solidaritet.

Karina Willumsen.jpg

Karina Willumsen har udgivet den flygtningepolitiske single ”Bryd det ned – byg det op”, som et politisk modspil til den danske regerings flygtningepolitik. Herresjov er hendes ironiske kærlighedssang til Joakim B. Olsen: "Min genetik og mig"
Karina Willumsen har udgivet den flygtningepolitiske single ”Bryd det ned – byg det op”, som et politisk modspil til den danske regerings flygtningepolitik. Herresjov er hendes ironiske kærlighedssang til Joakim B. Olsen: "Min genetik og mig"

Søndag den 4. december klokken 13-18 er der Verdensjulemarked i Casa Latinoamericana på Høffdingsvej 10 i Valby. I anledning af Fidel Castros død vil der være et mindehjørne for Fidel.... et lokale med udstilling, filmklip og mulighed for at skrive en sidste hilsen.

Det er 25. gang vi holder Verdensjulemarked. Kl. 17 er det 25. gang vi udtrækker en vinder af en rejse for 2 til Cuba! Og også vinderne af 43 andre dejlige præmier; rom, tobak, kalendere, gavekort etc.

Det er 25. gang mennesker mødes til en hyggelig eftermiddag med god underholdning, spændede lotteri, eksotiske boder med julegavemuligheder til de familiemedlemmer, der har alt det almindelige. Velkommen.

I år har vi to sangere på scenen i løbet af eftermiddagen.

Kl. 14 synger og spiller tyrkiske/kurdiske Fatma Altay og kl. 15 er Karina Willumsen på scenen med 30 minutters friske og frække, feministiske sange mod undertrykkelse og dumhed.

Kort om Karina Willimsen: 

"Karina Willumsen og Demos startede deres musikalske samarbejde i efteråret 2015, da de udgav den flygtningepolitiske single ”Bryd det ned – byg det op”, som et politisk modspil til den danske regerings flygtningepolitik. 

Karina Willumsen blev i 2016 forud for sin albumudgivelse kendt for radiohittet ”Min genetik og mig”, som er en ironisk kærlighedssang til Joachim B. Olsen, efter han havde været i medierne med udsagnet om, at kvinder er mere tilbøjelige til at gå hjemme og passe børn end mænd."

Der er gratis entre og alle er velkomne. Hele huset er omdannet til markdsplads, og i år vil vi sikre flere siddeplads inde i salen ved scenen. Det var der hårdt brug for sidste år.

Der kan købes mad og drikke... ikke mindst lokker vi med Danmarks bedste Cuba-drinks, som kan købes i Legendadio-baren på stedet.