Nyheder

Torsdag, juni 21, 2018 - 17:25
53 procent af Nationalforsamlingens medlemmer er kvinder. I Statsrådet tæller kvinderne 16 af 31 – og de er ikke kun...
Torsdag, maj 24, 2018 - 19:58
Fire mænd fra Færøerne har efter 74 dage i robåden Saga nået Cuba. De gik i land samme sted som Columbus i sin tid, men...
Torsdag, maj 24, 2018 - 18:21
De ror to timer og hviler, spiser og sover så to timer. Sådan er roernes liv i cirka to måneder fra afsejlingen fra...
Torsdag, maj 24, 2018 - 18:17
12 medlemmer af Folketinget har sat deres navn under en 'mellemmenneskelig appel' til Cuba og USA om at leve...
Torsdag, maj 24, 2018 - 18:13
Færingen Jakúp Jacobsen ror sammen med fem andre mænd over Atlanten – til Cuba og USA. De gør det for præstationen og...

Verdensjulemarked - vi trækker vinder af rejser til Cuba - mindehjørne for Fidel

Verdensjulemarked - vi trækker vinder af rejser til Cuba - mindehjørne for Fidel

Mindehjørne for Fidel. Boder fra Latinamerika og fra bogbutikker og solidaritetsorganisationer. De fedeste t-shirts mod krig og for solidaritet.

Karina Willumsen.jpg

Karina Willumsen har udgivet den flygtningepolitiske single ”Bryd det ned – byg det op”, som et politisk modspil til den danske regerings flygtningepolitik. Herresjov er hendes ironiske kærlighedssang til Joakim B. Olsen: "Min genetik og mig"
Karina Willumsen har udgivet den flygtningepolitiske single ”Bryd det ned – byg det op”, som et politisk modspil til den danske regerings flygtningepolitik. Herresjov er hendes ironiske kærlighedssang til Joakim B. Olsen: "Min genetik og mig"

Søndag den 4. december klokken 13-18 er der Verdensjulemarked i Casa Latinoamericana på Høffdingsvej 10 i Valby. I anledning af Fidel Castros død vil der være et mindehjørne for Fidel.... et lokale med udstilling, filmklip og mulighed for at skrive en sidste hilsen.

Det er 25. gang vi holder Verdensjulemarked. Kl. 17 er det 25. gang vi udtrækker en vinder af en rejse for 2 til Cuba! Og også vinderne af 43 andre dejlige præmier; rom, tobak, kalendere, gavekort etc.

Det er 25. gang mennesker mødes til en hyggelig eftermiddag med god underholdning, spændede lotteri, eksotiske boder med julegavemuligheder til de familiemedlemmer, der har alt det almindelige. Velkommen.

I år har vi to sangere på scenen i løbet af eftermiddagen.

Kl. 14 synger og spiller tyrkiske/kurdiske Fatma Altay og kl. 15 er Karina Willumsen på scenen med 30 minutters friske og frække, feministiske sange mod undertrykkelse og dumhed.

Kort om Karina Willimsen: 

"Karina Willumsen og Demos startede deres musikalske samarbejde i efteråret 2015, da de udgav den flygtningepolitiske single ”Bryd det ned – byg det op”, som et politisk modspil til den danske regerings flygtningepolitik. 

Karina Willumsen blev i 2016 forud for sin albumudgivelse kendt for radiohittet ”Min genetik og mig”, som er en ironisk kærlighedssang til Joachim B. Olsen, efter han havde været i medierne med udsagnet om, at kvinder er mere tilbøjelige til at gå hjemme og passe børn end mænd."

Der er gratis entre og alle er velkomne. Hele huset er omdannet til markdsplads, og i år vil vi sikre flere siddeplads inde i salen ved scenen. Det var der hårdt brug for sidste år.

Der kan købes mad og drikke... ikke mindst lokker vi med Danmarks bedste Cuba-drinks, som kan købes i Legendadio-baren på stedet.