Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2394 af /var/www/cubavenner.dk/public_html/includes/menu.inc).

Cuba Tips: Rom og cigarer:

Cuba Tips: Rom og cigarer:

Cuba-fareren søren deler disse oplysninger med interesserede.

Når man er på Cuba skal man selvfølgelig have rom og cigarer med hjem.
Hvis du ikke selv ryger cigarer, så kender du sikkert nogen der gør. Cigarer er ikke billige på Cuba – men prisen er mindst det halve af hvad du betaler i Danmark. Køb kun cigarer i de autoriserede butikker. Her ved du at du får den originale vare og at de har været opbevaret korrekt indtil du køber dem. Køber du på gaden er det billigere – men du ved ikke hvad du får. Du kan være heldig – men realiteterne er at du ofte får falske cigarer, cigarer af dårlig kvalitet eller cigarer der har været opbevaret for længe og for tørt.
Rom kan du købe alle steder. Men du skal ikke købe i lufthavnen, for du sparer intet. Tilmed løber du ind i det problem at Cuba´s toldfri lufthavnsforsegling ikke accepteres af EU´s security check – og så inddrages dine flasker. Så køb i det lokale supermarked og læg din rom i kufferten, som skal i flyets lastrum – ikke i håndbagagen.


Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /var/www/cubavenner.dk/public_html/sites/default/modules/contrib/rules/ui/ui.plugins.inc on line 0